KASTAMONU / SEYDİLER - Seydiler Şehit Şerife Bacı Ortaokulu

Seydiler Şehit Şerife Bacı Ortaokulu

Adres
Şehit Şerife Bacı Cad. 12 Sk. Seydiler Şehit Ersin Yenel Ortaokulu SEYDİLER / KASTAMONU
Vizyon
Doğru düşünen, sorgulayan, araştıran, değişime açık, laik, demokratik bilince sahip, yabancı dil bilen, çevre bilinci gelişmiş, fen, sosyal, teknoloji, dil, sanat, spor alanlarında uygulamalı eğitime önem veren, her alanda başarıyı yakalayan, bulundukları her ortamda farklılık yaratan, öncülük görevi üstlenen bireyler yetiştirmek.
Misyon
Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, çağdaş ve bilimsel düşünceyi temel alan, sorgulayan ve sorumluluk üstlenen gençler yetiştirmeyi amaç edinen, geleceğin Türkiye’sinde yetiştirdiği gençlerin söz sahibi olmalarını amaçlayan, kendine güvenen, olaylara duyarsız kalmayan, hak aramasını bilen, toplum kurallarına saygılı, etik değerlere önem veren gençleri lise eğitimine hazırlamaktır.
Başarılar
Resim yarışmalarında il derecelerinin yanı sıra Türkiye 1.liği, 2.liği ve 3.lüğü derecelerimiz vardır. Sportif faaliyetlerde il ve bölge derecelerimiz vardır.
Kaloriferli(Doğalgaz)
Ulaşım
Okula sürekli ulaşım imkanı bulunmaktadır. Özel aracınız veya minibüs(İnebıolu, Cide, Ağlı, Azdavay ilçe minibüsleri) ile ulaşım yapılabilmektedir. Yarım saatte bir minibüs geçmektedir.
Okul servisi bulunmamaktadır.
Okulumuz il merkezine 30 km uzaklıkta olup, ilçe merkezindedir.
Okulun Sınav Başarı Durumu
Merkezi sınav puanı ile öğrenci alan okullara her yıl öğrenci yerleştirmekteyiz.
Futbol, Voleybol, Bilek Güreşi, Satranç.